VELIKO INTERESOVANJE ZA KONCERTE MARIJE ŠERIFOVIĆ U SAVA CENTRU

0

Vlasnica raskošnog vokala i jedna od najpopularnijih pop pevačica u zemlji i u regionu, Marija Šerifović, održaće u martu dva koncerta u Sava centru.

Prvi koncert će održati 8. marta u 20h. Karte za ovaj koncert su rasprodate za svega nekoiliko dana, tako da je zbog velikog interesovanja, Marija zakazala i drugi koncert. Već 11. marta Marija Šerifović će po drugi put  pevati u Sava centru. Koncert počinje u 20h.

Marija Šerifović je karijeru započela 2003. godine i od tada beleži samo uspehe. 2007. godine je učešćem na Evroviziji u Helsinkiju sa pesmom Molitva donela Srbiji pobedu.  Neki od njenih najvećih hitova su Bol do ludila, U nedelju, More pelina, Nisam anđeo, Ja volim svoj greh, Pametna i luda, Znaj da znam i mnogi drugi.

Na koncertima u Sava centru Marija će, pored svojih pesama, pevati i strane evergreen hitove, kao i domaće hitove svojih kolega koje do sada nije izvodila, a posebno su joj drage.

Ostalo je malo ulaznica i za koncert 11. marta. Više informacija o ulaznicama potražite na LINKU. Takođe, ulaznice se mogu kupiti i preko drugih prodajnih mreža, a više o tome pogledajte OVDE.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar