50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

VELIKI USKRŠNJI KARNEVAL NA TAŠMAJDANU

0

I ove godine, u organizaciji opštine Palilula, Tašmajdanski park će povodom uskršnjih praznika doživeti pravu karnevalsku atmosferu. Veliki uskršnji karneval počinje danas i trajaće dva dana, danas i sutra.

Posetioce očekuju brojni besplatni zabavni sadržaji. Perkusionisti, mažoretkinje, karnevalske trupe, ulični zabavljači samo su deo onoga što će tokom vikenda biti na Tašmajdanu. Za decu su pripremljene radionice plesa, crtanja, pevanja i glume, bioskop na otvorenom, a moći će i da se oprobaju i u jahanju konja.

Naravno, i ovog puta će biti održano nadmetanje u tucanju jajima, a najbolje očekuju nagrade. Posebno će biti zanimljiva trka u puzanju beba.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

Inače, pre tri godine je pokrenuta akcija sa osnovnim školama, koja podstiče društvenu odgovornost, čime deca pomažu svojim drugarima kojia je pomoć potrebna. Učenici nižih razreda ponudiće svoje rukotvorine tokom trajanja karnevala, a svi koji žele mogu da kupe jaje ili uskršnju korpicu i da prilože svoju donaciju. Pobednik će odlučiti kako će biti usmerena donacija.

Veliki uskršnji karneval danas počinje u 12h i trajaće do 22h. Sutrašnji program na Tašmajdanu počinje u 11h i trajaće do 17h.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar