UZ PODRŠKU GRADA I MEDIJA, GLUMCI OTKAZALI ESTRADNU MANIFESTACIJU U BDP-U

0

Kako je navedeno u jučerašnjoj poruci koju je potpisalo preko 20 glumica i glumaca BDP-a, koji su 11. februara zatražili da se scena ove pozorišne kuće ne koristi za estradne događaje, manifestacija Balkan Awards (poznatija kao Oskar popularnosti) je otkazana, uz podršku Grada, medija i svih kolega.

Glumci su pre dva dana u zajedničkom saopštenju odluku uprave pozorišta da scenu Rade Marković ustupi manifestaciji Balkan Awards ocenili kao poslovno lošu, prenosi N1. Oni su takođe konstatovali da BDP i ova manifestacija ne dele zajedničke vrednosti, kao i da je u pitanju manifestacija šunda, kiča i najgoreg ukusa. 

Saopštenje kojem je traženo otkazivanje događaja „Balkan Awards“ su potpisali Ivan Tomić, Paulina Manov, Nataša Marković, Vesna Čipčić, Ljubinka Klarić, Andrej Šepetkovski, Slobodan Boda Ninković, Ivana Nikolić, Anja Alač, Jelisaveta Orašanin, Marko Živić, Milica Zarić, Vladan Milić, Slađana Vlajović, Sandra Bugarski, Milan Čučilović, Aleksandar Alač, Jadranka Selec, Jovo Maksić, Pavle Pekić i Lako Nikolić.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

Izvor: N1

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar