UZ APLAUZ – NOĆ MUZIKE NA BALKONIMA U BEOGRADU

0

Dve večeri na samom početku policijskog časa u 20h sugrađani izlaze na terase i balkone i aplauzom pozdravljaju i pružaju podršku medicinskim radnicima.

Ekipa iz Noć muzike organizje večeras muzičku podršku aplauzu, a veče je pod nazivom Simfonija života. Kao što smo svake godine uživali u Noći Muzike, na koncertima na otvorenom sa najboljim kompozicijama u istoriji muzike, sada su svi pozvani da zajedno ispišemo muzičku istoriju Beograda u jednoj noći.

U petak, 20. marta u 20h izađite na terase, odsvirajte nešto ili pevate i tako pozdravite sve koji se danonoćno bore za ljudske živote.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar