USKORO I APLIKACIJA ZA IZNAJMLJIVANJE ELEKTRIČNIH TROTINETA

1

IZNAJMLJIVANJE ELEKTRIČNIH TROTINETA – Električni trotineti napravili su pravi bum u Beogradu u poslednjih nekoliko meseci, a u naš grad uskoro stiže još jedan trend kada je u pitanju pomenuto prevozno sredstvo. U pitanju je aplikacija za iznajmljivanje električnih trotineta, koju pokreže kompanija Helbiz.

Iznajmljivanje će funkcionisati po istom modelu koji se koristi svuda u svetu. Podrazumeva mobilnu aplikaciju, koja se zapravo i razvija u Helbiz kancelariji u Beogradu, u kojoj korisnici kreiraju svoj nalog i povežu ga sa platnom karticom, prenosi portal E-kapija.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

Kada se aplikacija pokrene, korisnici će biti u mogućnosti da na mapi vide sve trotinete u blizini, nakon čega će moći otići do najbližeg, otključaju ga skeniranjem QR koda i započnu vožnju. Kada trotinet više nije potreban, odnosno kada se korisnik preveze do željene lokacije, potrebno je da se isti odloži na mestu gde nikome neće smetati, napravi fotografija i na taj način je vožnja završena.

Za početak, na ulicama Beograda nalaziće se 150 trotineta. Cena ove usluge je trenutno u procesu formiranja na osnovu istraživanja koja se sprovode.

Izvor: E-kapija

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. Pingback: Presto un’applicazione per il noleggio dei monopattini elettrici a Belgrado - Serbian MonitorSerbian Monitor

Ostavite komentar