U BEOGRADU OTVOREN PRVI EKOLOŠKI MAXI

1

Juče je trgovinska kompanija Delez Srbija otvorila svoj prvi ekološki Maxi supermarket u Beogradu. U marketu je prvi put u Srbiji primenjen ekološki sistem rashladnih uređaja, a prodavnica je pored ovog ekološkog uređaja opremljena modernom, funkcionalnom i ekonomičnom opremom po najvišim ekološkim standardima za čuvanje i izlaganje robe.

Supermarket se nalazi na Novom Beogradu na adresi Džona Kenedija 10a. Otvaranju su prisustvovali Goran Trivan, ministar za zaštitu životne sredine i Kventin Roje, generalni direktor kompanije Delez Srbija.

„Briga o životnoj sredini za našu kompaniju je veoma je važna. Pokrenute su brojne inicijative i realizovane aktivnosti usmerene ka tome da se poveća ekološka svest svih građana. Prvi smo uveli sistem naplate kesa, zahvaljujući kojem smo smanjili njihovo korišćenje za više od  65 %. Zajedno sa potrošačima samo u prošloj godini reciklirali smo više od deset hiljada tona otpada. Planiramo da do kraja godine otvorimo još prodavnica, uz poštovanje najstrožih ekoloških standarda“, istakao je Kventin Roje.

Izvor: timp.rs

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

1 komentar

Ostavite komentar