TRI NOVINE – POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NOVI MEGA MAXI (VIDEO)

0

MEGA MAXI – Pre nekoliko dana u Beogradu na Obrenovačkom drumu (nekadašnji Tempo Ada) otvoren je novi hipermarket Mega Maxi. Kao što smo već pisali, na ovom mestu dostupni su proizvodi po jedinstvenim Tempo cenama, ali u adaptiranom prostoru.

U odnosu na ostale objekte ovog lanca, Mega Maxi je uveo i tri noviteta: mirne sate kupovine, taster za pomoć pri obavljanju kupovine i prioritetnu kasu za osobe sa invaliditetom.

Svakog dana od 14h do 15h u Mega Maxi-ju na Adi održavaće se mirni sati kupovine. U ovom periodu u prodavnici će osvetljenje u izvesnoj meri biti smanjeno, muzika tiša, a neće se čuti reklame i obaveštenja putem razglasa. Sve sa ciljem da se kupcima koji su osetljiviji na senzorne promene mogu obaviti kupovinu u što prijatnijoj atmosferi.

Taster za pomoć pri obavljanju kupovine – Pri ulasku u Mega Maxi, na info pultu, postavljen je taster za pomoć pri obavljanju kupovine. Pritiskom na taster, neko od zaposlenih će doći do info pulta i pružiti potrebnu podršku. Cilj ovog noviteta je pružanje dodatnih mogućnosti osobama sa invaliditetom.

Prioritetna kasa – U objaktu se nalaze i dve priroritene kase za trudnice i osobe sa decom, kao i za osobe sa invaliditetom.

Kratak video snimak kako izgleda novi hipermarket u gradu možete pogledati u nastavku.

Otvoren je prvi MEGA Maxi hipermarket na Adi!Kako ti se dopada? 🙂 Taguj u komentaru prijatelja sa kojim ćes se upustiti u MEGA avanturu!

Gepostet von Maxi am Donnerstag, 30. Juli 2020

BEOGRAD DOBIJA JOŠ JEDAN TRŽNI CENTAR?

Izvor: maxi.rs

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar