TENK NA MARAKANI – SUGRAĐANI PODELJENOG MIŠLJENJA? (FOTO)

1

Večeras od 21h na stadionu Rajko Mitić Crvena zvezda će se boriti za plasman u Ligu šampiona u revanšu plej-ofa kvalifikacija protiv švajcarskog tima.

Dan pred ovu utakmicu, na plato ispred severne tribine, u blizini blagajne postavljen je tenk sa navijačkom zastavom.

Tenk T-55 će se tu nalaziti kao deo platoa, a mišljenja su veoma podeljena. Jedni su izričito protiv toga, dok drugi podržavaju gest vodeći se time da je tenk čest motiv prožet u navijačkim koreografijama.

Skoro svi mediji preneli su da je u pitanju tenk iz Vukovara, dok su se navijači oglasili i rekli da je tenk kupljen u Leskovcu, da je sređen i ofarban, te da nema nikavu političku konotaciju.

Jedan od slogana navijača je „da je proradila Zvezdina mašina“ što ovaj tenk treba da predstavlja, ali imajući u vidu ratove koji su zadesili naše prostore, mnogi ovo smatraju neukusnim.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. posle jedne divne akcije – dobrovoljnog davanja krvi za kartu juga, neko je uspeo da umesto toga glavna vest bude postavljanje ove skalamerije ispred stadiona. i umesto da se svet divi humanim srbima, opet će srpski narod biti prikazan kao ratoborni divljaci. paradoks je što su ovu skalameriju postavili oni „junaci“ koji su devedesetih po sistemu „bež’te noge, usraću vas“ stigli u srbiju i odatle glumili velike srpske ratnike po kafanama i kafićima srpskim🤮🤮🤮

Ostavite komentar