SVETSKA NEDELJA NOVCA I BESPLATNA RADIONICA

0

U okviru Svetske nedelje novca – Global money week, Centar za finansijsku edukaciju i osnaživanje (CEFIN) održaće 30 marta seriju BESPLATNIH edukativnih predavanja o finansijama za odrasle, kao i dečiju pijacu sa radionicom za decu uzrasta od 6 do 10 godina.

Nedelja novca je usmerena na podizanje finansijske pismenosti i razvoj preduzetničkih veština kod dece i omladine. Na predavanjima će moći da se sazna kako da se stvori ušteđevina i kako da se očuva vrednost ušteđenog novca i/ili uveća vrednost istog, kako da se  stvori fond za svoje ciljeve i za budućnost  deteta, iskoristi jedinstvena priliku da se čuju korisne informacije o:

– Kako uštedeti (CEFIN)
– Investicionim fondovima
– Štednja u banci (gosti iz Erste banke)
– Mešovitom osiguranju života kao vid štednje (gošće iz Grawe društva za osiguranje)

Dok traju predavanja za odrasle biće organizovana interaktvina radionica za decu od 6-10 godina. Pričaće se o paricama, kasicama prasicama, da li pare rastu na drvetu ili imaju tajni život u bankomatu.

Radionica je ujedno i priprema u dečiju pijacu, gde deca mogu da donesu šta god žele da prodaju (stare igračke, odeću, knjige) a mogu da donesu i stvari koje su sami napravili za ovaj događaj (hranu, kolač, piće, čestitku, nakit, ukras).

Predavanje i radionica održaće se 30.marta u prostorijama ICT HUB (Kralja Milana 10, Beograd) od 10:30 do 14:30 časova.

Prijave su otvorene do 21. marta  a zainteresovani (odrasli i roditelji dece) koji žele da prisustvuju na ovom jedinstvenom događaju potrebno je da se prijave preko linka.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar