SUTRA SE ODRŽAVA TRADICIONALNA TRKA UZ AVALSKI TORANJ

0

Tradicionalna, deseta po redu, trka uz Avalski toranj održaće se u nedelju, 28. juna, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Beograda i Sportskog saveza Beograda.

Okupljanje i prijavljivanje takmičara počeće u 10.00 ispred tornja, a nakon 10.30h očekuje se start prvog trkača. Startovaće se ispred Avalskog tornja, do cilja je potrebno da se pređu 575 stepenika, a visinska razlika je 136 metara.

Kotizacija za učešće se ne plaća, a obezbeđen je i besplatan autobuski prevoz. Autobus polazi u 9.15h od Skupštine grada (Stari dvor), a povratak će biti nakon dodele priznanja.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar