SUTRA NAJVESELIJA TRKA U BEOGRADU

0

Jedna od najpopularnijih, najuzbudljivijih i najveselijih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla, održaće se sutra na Dorćolu od 10h, pod nazivom Color RUNNING powered by Tikkurila. Dečiji program počinje u pola deset dok trka na 300m za dve stotine najbrže prijavljenih mališana počinje u 10 sati.

Zlatni sponzor trke kompanija Tikkurila pripremila je mnoštvo nagradnih i zabavnih aktivnosti za decu i odrasle, kao što su Disco box, Magnetic zid, Liitu zid, Kolačići sudbine i druge, i na taj način pokušaće da trkačima i njihovim navijačima obezbedi mnoštvo zanimljivog sadržaja pre i posle trke.

Sponzor događaja spremio je za sve učesnike i specijalno iznenađenje – svi koji se slikaju u Tikkurila disco box-u i postave fotografiju na svoj Instagram profil uz haštag #TikkurilaDiscoStar i #TikkurilaCR2017, mogu biti izabrani za Disco kralja i Disco kraljicu i osvojiti vredne nagrade.

Trka s bojama Color RUNNING inspirisana je festivalom boja HOLI kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka. Trka je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar