SRBI ZNAJU DA PREŽIVE – ZAŠTO JE AMERIKANAC OSTAO U SRBIJI ZA VREME PANDEMIJE (VIDEO)

0

Mnogima je poznat Čarls Kater, amerikanac koji živi i radi u Srbiji već dugo, a trenutno stanuje u Novom Sadu. Dosta video snimaka na YouTube-u upravo mu se bazira na životu u Srbiji i u njegovim utiscima o našem narodu.

Njegov zaključak je da Srbiji znaju da prežive. Objasnio je da je naš narod preživeo mnogo toga, a dotakao se i inflacije devedesetih godina. Rekao je da je naš narod delio hranu i da smo otporan narod i pita se gde onda drugde treba da bude. Ceo video možete pogledati u nastavku:

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar