WE FLY BGD ULIČNA TRKA

5

We Fly BGD u organizaciji brenda Nike organizuje ulične trke u Evropi i svetu za sve koji žele da testiraju svoje sopstvene granice izdržljivosti.

Predviđeno je trčenje na 10km sa početkom u 18h. Trasa trčanja je:

Start – Bulevar Nikole Tesle – Brankov most – Prizrenska – Terazije – Kralja Milana – Slavija – Nemanjina – Balkanska – Gavrila Principa – Brankov most – Bulevar Mihajla Pupina – Trešnjinog cveta – Bulevar Nikole Tesle, gde će se nalaziti cilj trke.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na trci We Fly BGD obavljaće se putem online formulara na sajtu https://werunbgd.rs/auth/register.

Majice se preuzimaju na samom ulazu u Nike grad na osnovu prijavljene veličine. Ulazak u startnu zonu nije moguć bez nošenja We Fly Belgrade majice. Takođe, osobe koje nisu preuzele startni broj neće moći da uđu u Nike grad niti da učestvuju na trci.  Poslednji dan za preuzimanje brojeva je 08.09.2018. godine, do 20h.

Za sve učesnike/ce biće obezbeđena garderoba za ostavljanje stvari. Rezultati trke će biti objavljeni 48 sati nakon trke na sajtu www.werunbgd.rs. Osobe mlađe od 18 godina ne mogu da učestvuju na trci, kao ni da uđu Nike grad.

Program We Fly BGD 2018:

Nedelja, 09. septembar 2018.

  • 14:00 – Otvaranje kapija Nike grada

  • 17:30 – Zatvaranje kapija Nike grada

  • 18:00 – Start trke

Izmene u prevozu pogledajte na LINKU.

POGLEDAJ JOŠ: SPOT

Podelite ovo sa prijateljima

5 komentara

  1. Dragi naši sugrađani naučite decu da se bave sportom a ne ulicom. Neznam koliko je g-din upoznat sa trkom ali ona se i održava na ušću.

  2. Miodrag Ivkovic on

    Da su ovi iz marketinga Nike pametni , nikada ne bi blokirali Brankov most i gard. Nikada vise u zivotu ndću da kupim Nike zbog danasnjeg maltertiranja

Ostavite komentar