SELEKTOR ĐORĐEVIĆ OBJAVIO SPISAK, TEO PREDVODI ORLOVE

0

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak kandidata na koje računa za mečeve šestog prozora kvalifikacija za SP 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela. Nacionalni tim će se okupiti u ponedeljak 18. februara 2019. u beogradskom hotelu Кraun Plaza i održaće tri treninga do polaska na put u Estoniju, koji je zakazan za 20. februar.

Na spisku se nalazi 19 igrača, a najprijatnije iznenađenje na selektorovom spisku je Miloš Teodosić, doskorašnji igrač Los Anđeles Klipersa. Teodosić, koji je kapiten nacionalne selekcije, u dres reprezentacije se vraća posle skoro dve i po godine.

Reprezentacija Srbije 21. februara od 18 časova gostuje Estoniji u Talinu, dok 24. februara od 16 časova dočekuje Izrael u dvorani Aleksandar Nikolić u Beogradu.

Đorđevićev spisak reprezentativaca:

Miloš Teodosić, Vasilije Micić, Ilija Đoković, Stefan Pot, Milenko Tepić, Dragan Milosavljević, Aleksa Avramović, Branko Lazić, Ivan Paunić, Ognjen Dobrić, Marko Simonović, Vladimir Lučić, Stefan Birčević, Stevan Jelovac, Miroslav Raduljica, Nikola Jovanović, Đorđe Gagić, Nikola Milutinov, Ognjen Kuzmić.

POGLEDAJ JOŠ: SPORT

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar