NOVAK ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO SEZONU!

0

Novak Đoković, naš najbolji teniser, izjavio je da, zbog povrede desnog lakta, neće moći da završi ovu sezonu. Novak kaže da mu povreda lakta pravi problem već godinu i po dana, ali da je to kulminiralo u poslednje vreme, zbog čega je došlo do ove teške odluke.

„Konsultovao sam se sa mnogim doktorima i specijalistima, brojnim stručnjacima, i to tokom poslednjih godinu, godinu i po dana, a naročito u poslednja dva meseca. Svi su se saglasili da ke pauza neophodna. Ništa tu ne može da se dogodi odjednom, već treba pustiti da se prirodnim putem to oporavi. Profesionalno posmatrano, meni je to bilo veoma teška odluka, ali treba gledati pozitivnu stranu, verujem da se sve u životu dešava sa razlogom. Oko dva meseca neću uzimati reket u ruke, posvetiću se oporavku i porodici.“ – piše u Novakovom obraćanju javnosti putem Fejsbuk mreže.

Rekao je da će ova pauza trajati 6 meseci i da će sastaviti tim ljudi koji će biti uz njega biti od početka godine, između kojih i Andre Agasi. Naglasio je da su mu svi doktori i stručnjac savetovali odmor i da nije potrebna hirurška operacija.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar