NOVAK ĐOKOVIĆ IZBAČEN SA US OPENA (VIDEO)

0

Srpski teniser Novak Đoković diskvalifikovan je sa US Opena nakon što je slučajno teniskom lopticom pogodio liniskog sudiju u vrat.

Naime, nakon izgubljenog brejka Novak je poslao lopticu iza sebe i pogodio sudiju. Iako potpuno nenamerno, loptica je pogodila sudiju pravo u vrat nakon čega je ona pala i borila se za dah. Sve se završilo dobro i nije bilo ozbiljne povrede.

Sudije su većale i na kraju donele odluku da se Novak Đoković diskvalifikuje, nakon čega je napustio meč. U nastavku je Novakov komentar na sve.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

 

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar