MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA SRBIJE ODLOŽILO UTAKMICU SA REPREZENTACIJOM KOSOVA

0

Ministarstvo unutrašnjih poslaova je zbog bezbednosti donelo odluku da se odigravanje kvalifikacionog meča za odlazak na Svetsko juniorsko prvenstvo između rukometašica Srbije i Kosova, koji je trebalo da bude odigran danas od 16 sati, odloži.

Prema odluci EHF-a, planirano je da selekcije igraju bez himni i isticanja nacionalnih obilježja, kao i bez prisustva medija i navijača.

Prethodno je turnir trebalo da bude odigran u Kragujevcu, ali je iz bezbedonosnih razloga turnir premešten u Kovilovo. Uoči meča u Kovilovu su se okupili navijači Crvene zvezde, koji su palili baklje i pevali nacionalne pesme.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je za Tanjug rekao da kvalifikaciona utakmica neće biti održana u popodnevnim časovima u Sportskom centru Kovilovo, kako je to prvobitno planirano, i da se konsultovao sa ministrom sporta, a da je o odluci obavestio premijerku i predsednika.

Pored ove dve selekcije, na turniru u Kovilovu učestvuju Norveška i Slovačka, a samo će se pobednik plasirati na planetarni šampionat.

POGLEDAJ JOŠ: SPORT

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar