MERIDIAN – UZ PAR KLIKOVA DO LETOVANJA

8

Vanredno stanje je prošlo, samim tim se i način života vratio u normalu. Kako se život u nekoliko prethodnih nedelja u potpunosti preselio na internet, tako se ritam svakodnevnih aktivnosti promenio: hranu smo naručivali preko interneta, kafu pili preko Skajpa a u omiljenim igrama kladjenja i online kazina uživali na internetu, na mestu gde i počinje naša današnja priča.

J.K. je relativno nov igrač Meridian online kazina. Avanturu igara na sreću počinje je pre par godina igrajući slot aparate i rulete u kladionicama Meridian. Igre koje su joj bile interesantne su standardne igre iz naše ponude igara, poput “Where’s the Gold” tj. čuvenih “dinamita”. To su igre u kojima možete uživati satima, ulažući mimalne uloge, što J.K. preferira. Međutim, istražujući po Meridian online kazinu u potrazi za novim zanimljivim igrama, naišla je na Joker Poker i rešila da se oproba. Joker Poker je video poker igra koja se od uobičajenih poker igara razlikuje po tome što je na špil od 52 karte dodat jedan džoker – to je bila ključna stvar koja je ovog Meridianovog igrača naterala da se upusti u avanturu. Nakon manjih svota novca po “ruci” – 100 do 200 dinara, došao je trenutak da se oproba sa većim ulogom. Sa 500 dinara po betu uspela je da, nakon nekoliko rundi, osvoji Flush Royal i fantastičnih 500 hiljada dinara! Pet najjačih karata istog znaka našem igraču ispunila je snove.

Pitali smo J.K. kako je tekao put do 500 hiljada dinara – u inicijalnom deljenju dobila je 2, 7, 10, A i K i da je razmišljala koje karte da ostavi. Nakon kratkog razmišljanja, odlučila je da ide na veliki dobitak jer je osetila da je to bio njen dan. Ostavila je A, K i 10 i nadala se dami i žandaru u piku. Zvezde su toga dana bile na njenoj strani i ona je uspela da dobije Flush Royal i obezbedi sebi odmor iz snova!

Primetno uzbuđenu J.K. pitali smo da li je očekivala da joj se ovako nešto desi – odgovorila nam je da ni u snovima nije mogla da zamisli da osvoji ovoliku svotu novca, i to“čačkajući” svoj telefon u dokolici. Razvejana je još jedna zabluda u vezi sa velikim dobicima, budući da igre na sreću prati glas da se nameštaju u korist kazina. Međutim, ovaj neverovatan dan joj je dokazao da sreća često ipak jeste na strani igrača.

Pitali smo je takođe na šta je planirala da potroši svoj novac, na šta se ona ozarila i otkrila nam da joj je dugogodišnja želja da poseti hramove ostrva Bali i uživa u surfovanju i lepotama prirode. Sada joj se ta želja ispunjava, zahvaljujući Meridian kazinu.

Ne zaboravite da je u Meridian online u toku veliki Joker Poker i Pixel Poker turnir! Ne propustite priliku da učetvujete u trci za nagradni fond u visini od čak 200.000 dinara!

PR / Meridianbet

Klađenje je zakonom zabranjeno za mlađe od 18 godina

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA

50spinova-baneri-AFF-NOVO-300x250

Podelite ovo sa prijateljima

8 коментара

Ostavite komentar