IZABRAN NOVI PREDSEDNIK FUDBALSKOG SAVEZA BEOGRADA

0

Pre dva dana je na izbornoj sednici Skupštine Fudbalskog saveza Beograda izabrano novo rukovodstvo čiji će mandat trajati u naredne četiri godine. Izborna sednica Skupštine Fudbalskog saveza Beograda održana je u sali Straog DIF-a u prisustvu 39 od 41 delegata. Prisutni delegati su sve odluke doneli jednoglasno.

Nekadašnji fudbalski as OFK Beograda, reprezentativac Jugoslavije i internacionalac u Francuskoj, a kao trener i uspešni selektor A reprezentacije Srbije i Crne Gore, Ilija Petković izabran je za novog predsednik Fudbalskog saveza Beograda. Željko Popović i Goran Spasojević su izabrani za podpredsednike FS Beograda.

U Izvršni odbor fudbalske organizacije grada Beograda su pored predsednika Ilije Petkovića i potpredsednika Željka Popovića i Gorana Spasojevića izabrani i Dušan Mrakić, Daragan Ilić, Mirko Gluščević, Dejan Filipović, Branko Babić, Vladimir Matijašević, Bojan Stević i Nenad Stanojević. Takođe su izabrani i članovi Nadzornog odbora čiji predsednik je Jovan Šurbatović, a članovi Živka Komlenac-Đorđević i Milan Krstić.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: SPORT


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar