EVROPSKO ZLATO! ODBOJKAŠI OSVOJILI PRVO MESTO

0

U finalu Evropskog prvenstva u odbojci za muškarce danas od 17:30h sastale su se ekipe Srbije i Slovenije i naši momci osvojili su PRVO MESTO i zlatnu medalju!

Po setovima SRB:SLO: 0-1 (19:25), 1-1 (25:16), 2-1 (25:18) i 3-1 (25-20).

Srpska odbojka ponovo vlada Evropom! Prvo su dame osvojile zlato, a sada i muškarci!

U Beogradu će biti organizovan doček zlatnim odbojkašima na uobičajnom mestu ispred Skupštine grada, u ponedeljak 30. septembra sa početkom u 20h.

POGLEDAJ JOŠ: INFONa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar