DEJAN SAVIĆ OBJAVIO SPISAK IGRAČA ZA MEČ SA RUMUNIJOM

0

Dejan Savić, selektor srpskih vaterpolista, pozvao je 14 igrača za utakmicu protiv Rumunije u Evropa kupu. Utakmica će se igrati 19. februara u Subotici od 17 časova.

U prvom susretu dve ekupe u Evropa Kupu, Srbija je u Rumuniji rutinski pobedila, 13:6. Finalni turnir Evropa kupa biće održan od 5. do 7. aprila u Budimpešti, a tri tima izboriće plasman na Super finale Svetske lige. Naša reprezentacija je obezbedila učešće, kao domaćin završnog turnira Svetske lige u Beogradu, koji će biti odigran od 18. do 23. juna

Selektor Dejan Savić  je za prestojeću utakmicu uglavnom pozvao mlađe igrače izdomaće lige, dok će sa reprezentacijom biti i trojica veterana Filip Filipović, Dušan Mandić i Gojko Pijetlović. Predviđeno je da se vaterpolo reprezentacija Srbije okupi 17. februara u Beogradu, a dan kasnije će otići u Suboticu.

Spisak igrača na koje računa selektor Savić: Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Filip Filipović, Đorđe Lazić, Petar Tomić, Đorđe Vučinić, Ognjen Stojanović, Veljko Tankosić, Petar Velkić, Radomir Drašović, Nikola Lukić, Marko Radović, Lazar Dobožanov i Marko Janković.

POGLEDAJ JOŠ: SPORT


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar