ČETIRI KOŠARKAŠKE UTAKMICE U BEOGRADU

0

Danas će u beogradskim dvoranama biti odigrane četiri utakmice u tri različite lige.

Prve na teren će dame. Košarkašice Radivoje Koraća će ugostiti koleginice iz Spartaka iz Subotice. Utakmica počinje u 16:30h, u dvorani Vizura Sport u Zemunu. U prvom delu sezone košarkašice Koraća su slavile u Subotici, rezultatom 66-75. Ekipa iz Beograda je trenutno na 4 mestu na tabeili, dok su Subotičanke trenurno na 10. mestu na tabeli, nakon odigranih 19. kola ŽKLS-a.

Dve utakmice Košarkapke lige Srbije biće odigrane danas u Beogradu. Košarkaši Dinamika i Vojvodine otvoriće 21. kolo Košarkaške lige Srbije. Vojvodina je na svom terenu, u okviru 8.kola KLS-a, poražena od tima sa Dorćola, rezultatom 75-84. Dinamik je trenutno na prvom mestu na tabeli, dok je ekipa iz Novog Sada četvrtoplasirani tim u nacionalnom takmičenju. Utakmica počinje u 18 časova u dvorani Dynamic Arena na Dorćolu.

U večernjem terminu od 20:30h u hali Mega Factory, na Voždovcu, ekipa Beovuka će dočekati ekipu Zlatibora. Beogradska ekipa je prvom međusobnom susretu dva tima ove sezone, koji je odigran na Zlatiboru, slavila rezultatom 71-75.

Nakon dve nedelje pauze zbog odigravanja utakmica nacionalnog kupa i zbog reprezentativne pauze nastavlja se takmičenje u ABA ligi. Košarkaši FMP-a ugostiće u Beogradu ekipu Petrol Olimpije u 21. kolu ABA lige.  U prvom delu sezone, u 10. kolu, panteri su u Ljublkjani poraženi rezultatom 73-64. Olimpija je trenutno osmoplasirani tim na tabeli regionalne lige, dok ekipa FMP-a zauzima šestu poziciju. Utakmica počinje u 19 časova u dvorani FMP-a, u Železnuiku. Cena ulaznice je 200 dinara i se mogu kupiti na blagajni dvorane do početka utakmice.

POGLEDAJ JOŠ: SPORT

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar