U BEOGRADU POČINJE JUNIORSKO SVETSKO PRVENSTVO U HOKEJU

0

Ledena dvorana Pionir od danas pa do 16. januara biće domaćin Svetskog prvenstva divizije II, grupa B u hokeju za igrače do dvadeset godina. Reprezentativci Srbije igraju večeras, na otvaranju prvenstva svoj meč od 20:30h protiv favorita Hrvatske. Sutra, 11. januara, od 20h igraće protiv Španije, a nakon toga sledi dan pauze. Prvenstvo se nastavlja 13. januara, a naši hokejaši će igrati protiv Belgije, a 15. i 16. januara odmeriće snage sa Meksikom i Turskom. Ulaz u ledenu dvoranu Pionir za utakmice Svetskog prvenstva je besplatan.

Selektor reprezentacije Srbije, Fred Peroun je od pedeset kandidata, koji igraju u domaćim klubova, kao i igrači koji nastupaju u inostranstvu, odabrao sledeće igrače koji će nositi dres reprezentacije:

Golmani: Jug Mitić, Bojan Vasić i Dušan Ilijin

Bekovi i napadači: Mirko Marković, Lazar Pejčić, Luka Vukićević (C), Srđan Marković, Dušan Janković, Vasilije Anđelković, Marko Dragović, Pavle Vojinović, Vuk Zotović, Veljko Vrućinić, Mirko Đumić, George Taharan, Andrija Španjević, Aleksandar Filipović, Srđan Subotić, Dušan Grković, Đorđe Stojsavljević, Mirko Ješić, Viktor Kaštel, Sergej Ćurčić i Nemanja Pejović.

PROČITAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar