BEOGRADSKI MARATON 2018. – PRIJAVITE SE RANIJE I UŠTEDITE

0

Beogradski maraton 2018. održaće se standardno kao i svake godine 21. aprila ali su prijave za ovaj događaj već uveliko u toku. Cene učesničkih paketa, ukoliko se prijavite do 15. novembra, su čak tri puta jeftinije a kako organizatori ističu potrebno je prijaviti se što pre jer postoji mogučnost da broj učesnika bude ograničen.

Cene paketa do ovog datuma za naše državljane iznose 1800 dinara a za strane državljane 3100 dinara. U ovu cenu ulaze: startni broj sa čipom, majica, medalja na cilju, diploma, osveženje na stazi i cilju, program i mapu trke i pasta parti. Iz organizacije napominju da prijava na dan trke nije moguća, kao i da cena zavisi od datuma uplate, a ne datuma prijave.

Održaće se tri trke: prva i najkraća je trka zadovoljstva u dužini od 5 kilometara, manifestacionog karaktera, i za nju nisu potrebne prijave; druga je polumaraton, dužine 21,1 kilometar i na njoj mogu da učestvuju svi građani; i treća, maraton u dužini od 42,2 kilometra, na kom pravo da učestvuju imaju svi građani stariji od 18 godina.
Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar