AUTO TRKE NA KOŠUTNJAKU

0

Danas počinje trkački vikend u Beogradu, sezona na brdskim stazama u okviru Šampionata Srbije na brdskim stazama nastavlja se 15. i 16. jula na Košutnjaku. U organizaciji kluba ASK Rakovica, voziće se danas i sutra  na svima poznatoj i mnogima omiljenoj stazi na Košutnjaku. Staza je dužine 3.710 metara i vodi od sportske sale u Rakovici, pored restorana „Košuta“ i Hajdučke česme do cilja kod restorana „Devetka“.

Ove godine voziće se dupli takmičarski program sa dve zasebne trke u subotu i nedelju kao i prošle sezone.
Danas program počinje verifikacijom vozača u vremenu od 07:00 do 09:15 časova, tehnički prijem je u istom periodu. Treninzi počinju u 12:00 časova. Početak prve trke zakazan je za 15.30, a druge u 16:15 časova.

U nedelju verifikacija i tehnički prijem su od 08:00 do 09:00 časova, prvi trening predviđen je za 11.00 časova, odmah potom i drugi. Prva trka je planirana za 14:30 časova. Prema prognozama organizatora, druga trka trebalo bi da startuje u 15:45 časova.

Dodela pehara i priznanja najboljima na obe trke predviđena je za nedelju u 18:00 časova, u Pionirskom gradu, gde je i celokupna direkcija trke.

Ova trka predstavlja šestu i sedmu rundu Šampionata Srbije, posle otkazivanja trke u Loparama do kraja sezone ostaju još duple trke u Vrnjačkoj banji kao i na Avali II.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar