AMERIČKI FUDBAL – 6. KOLO PRVE LIGE SRBIJE

0

Meč 6. kola SPORT KLUB Prve lige Srbije u američkom fudbalu igraju danas SBB VukovI i Blue Dragonsi. Utakmica počinje u 16h na stadionu FK BASK (Bulevar vojvode Mišića 24). Prenos je na Sport klubu 4.

Danijel Maksimović, lajnbeker Vukova, istakao je da se njegov tim sada ponovo okreće domaćem prvenstvu. Ovu sedmicu iskoristili su da na treninzima isprave greške iz prethodnog perioda, podignu nivo igre i spremno uđu u završnicu nacionalnog prvenstva.

– Imamo šansu da pobedom u gradskom derbiju obezbedimo prednost domaćeg terena u plej-ofu, pa su sve misli usmerene ka tome – rekao je za naš sajt Maksimović.

Nikola Davidović, ofanzivni linijaš Blue Dragonsa, uoči predstojećeg susreta ocenjuje da njegovu ekipu u subotu očekuje za sada najveći ispit – tzv. Belgrade Bowl.

– Zmajevima su ove sezone za sam kraj regularnog dela takmičenja ostavljena tri najteža ispita. Pred nama je beogradski derbi, ili kako smo od sada zvanično i krstili Belgrade Bowl. Za razliku od Vukova, koji su prethodnog vikenda imali težak meč u okviru CEFL lige, mi smo imali slobodan vikend i vremena da se usredsredimo na ovaj meč – kaže Davidović koji je izrazio nadu će naredni duel biti jednako neizvestan kao prethodni, kada su se sastajala dva gradska rivala.

Izvor: www.vukovi.org

Podelite ovo sa prijateljima

Comments are closed.