ADRIA TOUR – TENISKI ASOVI U BEOGRADU

0

Od 12. juna do 5. jula 2020. godine, u organizaciji našeg tenisera Novaka Đokovića, održaće se regionalni Adria Tour. Turniri će se održavati u gradovima širom Balkana, a sve počinje u Beogradu.

Prvi turnir se održava na terenima SC Novak u Beogradu, 13. i 14. juna. Slede turniri u Zadru, Crnoj Gori i Banja Luci. Za kraj planirano je i gostovanje u Sarajevu, 5. jula, gde će Novak i Damir Džumhur odigrati egzibicioni meč.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: SPORTNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar