36. KOLO SUPERLIGE SRBIJE: DVE UTAKMICE U BEOGRADU

0

Danas će biti odigrano sedam utakmica 36. kola Superlige Srbije, a u Beogradu će se odigrati dve utakmice. Voždovac i Zemun će pokušati da zabeleže pobede na svoji terenima protiv Bačke, odnosno Radnika i obezbede opstanak u ligi.

Ekipa Voždovac u okviru 36.kola Superlige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu OFK Bačka. Ove sezone ekipe su se sastajali dva puta i obe ekipe su zabeležile po pobedu na domaćem terenu. Ekipa Voždovca je ove sezone ostvario jedanaest pobeda, uz sedam remija i sedamnaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzima 12. mesto na tabeli. Ekipa Bačke je trenutno na 14 mestu na tabeli i u slučaju poraza na današnoj utakmici ispadaju iz Superlige Srbije. Utakmica 36. kola Superlige Srbije između Voždovca i OFK Bačka igra se od 16 časova, na travnatom terenu krova TC Stadion.

U isto vreme na drugom kraju grada sastaće se ekipe Zemuna i Radnika. Ekipa Radnika je obezbedila opstanak u lig, dok je ekipa Zemuna posednje plasirani tim na tabeli i najverovatnije sledeće sezone neće igrati Superligu Srbije. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Zemunu.

POGLEDAJ JOŠ: SPORT

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar