50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

10. KOLO TRIGLAV REGIONALNE A1 LIGE – VEČITI RIVALI DOMAĆINI

0

U okviru 10. kola Triglav Regionalne A1 vaterpolo lige, u Beogradu će biti odigrane dve utakmice. Ekipa Partizana ugostiće ekipu Mornara iz Splita, dok će Crvena zvezda dočekati lidera regionalne lige ekipu Mladosti iz Zagreba.

Prvi će utakmicu odigrati vaterpolisti Partizana i Mornara, koji će od 19 čaosva izaći na bazen SC Banjica. Crno- beli su trenutno na pretposlednjem mestu na tabeli A1 lige sa osvojena 4 boda nakon 9 utakmica. Gosti iz Splita su trenutno petoplasirani tim u regionalnoj ligi sa osvojenih 12 bodova. Cena ulaznice za tribine je 200 dinara, a mesta u parteru 400 dinara.

Vaterpolisti Crvene zvezde i Mladosti odigrće utakmicu na bazenu Milan Gale Muškatirović. Crveno- beli su u prošlom kolu napravili izanenađenje i savladali ekipu Juga na domaćem terenu. Trenutno se vaterpolisti Crvene zvezde nalaze na 6. poziciji na tabeli sa 16 poena zaostatka u odnosu na večerašnjeg rivala. Ekipa Mladosti je vodieći tim regionalne vaterpolo lige sa osvojenih 27 bodova nakon 9 odigranih utakmica. Utakmica 10. kola Triglav Regionalne A1 lige između Crvene zvezde i Mladosti počinje u 19:30 časova.

POGLEDAJ JOŠ: SPORT


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar