50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

SPEKTAKL NA OTVORENOM – BESPLATAN KONCERT BEOGRADSKE FILHARMONIJE

0

Koncert je zbog najavljenog nevremena odložen za nedelju dana i održaće se u nedelju, 30. juna na Ušću.

Sutra 23. juna će se održati treći po redu besplatan koncert na otvorenom Beogradske filharmonije zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom koji će izvesti Dizni fantaziju uživo.

Prvi put u regionu, publika na Ušću imaće priliku da uživa u najlepšem animiranom spektaklu svih vremena uz čuvene numere klasične muzike koje će orkestar uživo izvoditi ispod velikog ekrana.

Beogradska filharmonija dobila je pravo da prikaže i izvede ovu senzacionalnu produkciju – visokokvalitetnu projekciju visoke definicije, koja predstavlja kompilaciju originalnog filma Volta Diznija iz 1940. godine ‘Fantazija’ i filma ‘Fantazija 2000’, zvanično nikada prikazanog na našim prostorima. Tako će apsolutno sve generacije imati jedinstvenu priliku da uživaju u spoju tradicionalne i kompjuterske animacije“, navodi se u saopštenju.

Pored čuvenih scena trijumfalnog Diznijevog klasika kao što su Čarobnjakov učenik sa Mikijem Mausom, ili legendarnog plesa nojeva, nilskih konja, slonova i krokodila, imaćete priliku da vidite i nove sekvence iz obnovljenog remek dela i to premijerno na sutrašnjem koncertu na Ušću.

Koncert počinje tačno u 20.30, a kapije za piknik će biti otvorene tri sata ranije. Ulazi na koncertnu lokaciju biće iz Ulice Ušće i Bulevara Nikole Tesle koji će biti zatvoren za saobraćaj.

ODLOŽENI KONCERT BEOGRADSKE FILHARMONIJE I FLUGTAG NA ADI

Na koncertnu lokaciju zabranjen je unos stakla, limenki i metalnog pribora za jelo, a ostale korisne informacije možete pronaći na sajtu Beogradske filharmonije.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar