SPISAK POPUSTA – TRI DANA AKCIJA U BIG FASHION TRŽNOM CENTRU

0

BIG FASHION POPUSTI – U petak, 11. oktobra, počinje akcija u BIG FASHION tržnom centru na Paliluli, najavljena kao tri dana velikih popusta. Popusti će trajati do kraja vikenda.

U akciji učestvuju Sephora, H&M, Home plus, Jasmin, Swarovski, Lisca, Tudors, Lindex, Extreme Intimo, LC Waikiki, Vulkan, Planeta Sport, Nine West, Terranova, Galileo, Office Shoes, Navigare, CCC…

Spisak svih popusta pogledajte na LINKU.

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar