SEPHORA – SNIŽENJE POVODOM KINESKE NOVE GODINE

0

SEPTHORA SNIŽENJE – Doček kineske Nove godine nema fiksni datum, a ove godine pada 25. januara. Tim povodom iz Sephore stižu lepe vesti za sve šopingholičare i ljubitelje kozmetike. U Sephora radnjama organizovana je akcija na sve proizvode za negu lica.

Sniženje od 20% na sve skincare proizvode trajaće do 24. januara.

Danas slavimo! 🇨🇳Kineska Nova godina donosi popust od 20% na Estee Lauder Advanced Night Repair i to nije sve! Ponuda…

Gepostet von SEPHORA am Dienstag, 21. Januar 2020

🇨🇳Srećna Kineska Nova godina! Double Serym od Clarins je ovom prilikom na popustu od 20%, ali u našim prodavnicama naći ćete još mnogo iznenađenja! SVI naši proizvodi za negu kože su na popustu od 20%!

Gepostet von SEPHORA am Mittwoch, 22. Januar 2020

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar