RUSKI TRGOVINSKI LANACE MERE – POZNAT DATUM OTVARANJA PRVIH PRODAVNICA

0

MERE DATUM OTVARANJA – Kao što smo već pisali, ruski diskontni lanac Svetofor, u evropskim zemljama poznatiji pod brendom MERE, je nedavno kupio prve lokacije širom zemlje na kojima planira da zvanično započne svoje poslovanje.

Prema rečima ministarke trgovine Tatjane Matić, Ministarstvu je potvrđeno da ovaj trgovinski lanac najkasnije do sredine januara otvara prodajne objekte u Batajnici, Kruševcu i Subotici, zatim tokom februara u Kraljevu i Vršcu, a krajem aprila i početkom maja planirano je da u Srbiji počne da radi ukupno 15 pomenutih prodavnica.

Podsetimo, sredinoom avgusta ove godine najavljeno je da će ova ruska kompanija na našem tržištu otvoriti najmanje 100 marketa prosečen površine od 1.000 kvadrata. Tada je takođe najavljeno da će njihove cene biti za 20 posto niže od prosečnih.

Kako prenose Novosti, brend MERE se promoviše pod sloganom – samo najniže cene svakog dana. Zanimljivo je da su prošle godine kada su otvorene prve prodavnice u Nemačkoj, u prvoj nedelji nakon otvaranja rasprodali sve zalihe roba zbog čega su čak privremeno zatvorili prodavnicu u Lajpcigu.

MEGA POPUSTI U SVIM C&A RADNJAMA U SRBIJI

Izvor: Mondo, Novosti

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar