50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

REDOVI ISPRED MARKETA – DA LI NEŠTO OD ROBE NEDOSTAJE? (FOTO)

0

U poslednjih nekoliko dana posebno su pojačane gužve ispred marketa sa mešovitom, ali pretežno prehrambenom robom.

Gužvama doprinose promenjeno radno vreme radnim danima do 15h i vikednom do 13h, ali i mogućnost uvođenja zabrane kretanja 24h, zbog čega svi žele da se obezbede sa većim količinama namirnica. Redovi ispred radnji su takođe tu zbog maksimalnog broja kupaca u istom trenutnku u radnji, pa se mnogi u nabavku upute još pre otvaranja radnji kako bi zauzeli mesto.

Što se robe tiče, ne stiče se utisak da postoji nestašica određenog proizvoda. I ako ga u trenutku nema, rade se redovne dopune. Osnovnih namirnica ima u dovoljnim količinama, ali se pre dopune dešava da se određeni proizvodi rasprodaju, tako da sigurno mnogi ostanu bez željene namirnice tog dana.

red-market-idea

foto: Beograd uživo

lidl-kupovina-market-prodavnica-kasa-vanredno-stanje

foto: Beograd uživo

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONA

Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar