RED ISPRED ZARE IZAZVAO BURNE REAKCIJE (VIDEO)

0

RED ISPRED ZARE – Normalizacija života u Beogradu je primetna, otvoreni su saloni, teretane, ali i većina radnji i prodavnica. Pored toga, lekari upozoravaju i apeluju da se i dalje poštuju preporuke socijalne distance i izbegavanja kontakta.

Povezano: OTVARANJE TRŽNIH CENTARA – KAKVA NAS PRAVILA ČEKAJU?

Tokom vanrednog stanja videli smo redove ispred skoro svega što je bilo otvoreno, a sada je jedan red ispred radnje Zare u Knez Mihailovoj ulici izazvao burne reakcije na Twitter-u, mahom negativne.

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONA


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar