POZNATI TRGOVINSKI LANAC IZ REGIONA DOLAZI U SRBIJU?

0

VOLI DOLAZI U SRBIJU? – Prema nezvaničnim saznanjima portala Retail Srbija, najveći crnogorski maloprodajni lanac Voli planira ulazak na naše tržište, a pored Srbije, kompanija je ispitivala i ostala tržišta.

Međutim, iz Volija nisu mogli da potvrde vest o otvaranju njihovih marketa u Srbiji. U Crnoj Gori, ovaj lanac ima markete, supermarkete i hipermarkete, dok se u Podgorici nalazi distributivni centar na površini od 16.000 kvadratnih metara.

AVA SHOPPING PARK – IKEA GRADI NOVI TRŽNI CENTAR

Izvor: Mondo, Retail Srbija

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONA


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar