OTVOREN BIG FASHION PARK – ŠTA VAS OČEKUJE? (FOTO)

0

BIG FASHION PARK u Višnjičkoj ulici na Karaburmi otvoren je danas, 12. decembra u 12h, a u okviru kompleksa nalaze se sledeće radnje:

Decathlon, Maxi, Galerija Podova, Pet centar, Home cener, Non Stop fitness, CoffeeDream, DM, Jysk, Babylon park, UniCredit bank, Nacionalna klasa, WinWin, Sanioptik, Golden Beauty, Media Plus i Exclusive Change.

Najekskluzivniji objekat je svakako Dekatlon, jer je ovo prva prodavnica najvećeg sportskog lanca u Srbiji. Više o njihovoj ponudi možete pogledajti u tekstu:

POSETILI SMO DEKATLON – ŠTA VAS OČEKUJE? (FOTO)

Pripremljene su i akcije za kupce u prvim danima, pa tako Win Win daje 15% popusta na kompletan asortiman, Maxi 10% na kupovinu, u DM-u je trenutno 40% na brend Loreal, u Dekatlonu su spremljeni vaučeri za prve kupce.

U Fashion Parku smo bili neposredno pre otvaranja, pa pogledajte u nastavku šta vas očekuje:

foto: Beograd uživo foto: Beograd uživo foto: Beograd uživo foto: Beograd uživo foto: Beograd uživo foto: Beograd uživo foto: Beograd uživo foto: Beograd uživo

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar