NOVI SERVIS ZA GRAĐANE – DOSTAVA SA PIJACA NA KUĆNU ADRESU

0

DOSTAVA SA PIJACA – JKP Gradske pijace Beograd objavilo je najavu za novi servis koji će uskoro početi sa radom, a uz pomoć kojeg ćete moći da poručite robu sa pijace da vam stigne na kućnu adresu.

POVEZANO: DOSTAVA SA PIJACA – OBJAVLJEN SPISAK PROIZVOĐAČA

Kako su zbog sprečavanja širenja zaraze korona virusa u Srbiji zatvorene sve pijace, Beogradske pijace saopštile su da će spojiti prodavce i kupce preko svoj sajta.

Spisak svih zakupaca sa beogradskih pijaca koji će ponuditi na ovaj način svoju robu biće poznat u narednim danima i objavljen na sajtu bgpijace.rs.

Povezano:

DODATNE MERE U BEOGRADU U BORBI SA KORONA VIRUSOM

PRAVILA KOJA TREBA POŠTOVATI PRILIKOM ODLASKA U KUPOVINU

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONA

Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar