NOVI PROPISI – JAJA U MARKETIMA NEĆE STAJATI U FRIŽIDERU

0

Kako prenose Novosti, novi propisi u Srbiji omogući će prodavcima da jaja više ne čuvaju u rashladnim vitrinama, već će se naći na običnim policama, pored brašna i šećera.

Iako je mnoge začudila ova informacija, stručnjaci napominju da nema razloga za brigu i da ovim namirnicama najviše prijaju temperature iznad pet stepeni.

Dalje se napominje da nije dobro menjati temperaturu čuvanja sa niže na višu, dok je obrnuto dozvoljeno. U praksi znači da jaja koja se kupe iz rashladne vitrine u kući treba da se čuvaju na istoj temperaturi kako se ne bi prekinuo hladan lanac.

POGLEDAJTE PREDLOG KAKO BI MOGLE DA IZGLEDAJU NOVE NOVČANICE DINARA (FOTO)

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar