„LILLY“ KUPIO JOŠ DVE APOTEKE U BEOGRADU

0

Kako prenosi portal Nova ekonomija, Lilly Drogerie kupila je od kompanije Hleb i kifle tri apoteke, od kojih su dve u Beogradu, a jedna u Kraljevu.

Lilly je kupio Zdravstvenu ustanovu Apoteka Nikola Pašić, koja u Beogradu ima jednu apoteku na Trgu Nikole Pašića. Pored toga, Apoteka Nikola Pašić posedovala je i zavisno pravno lice Apoteka Bela Rada, čiji se objekat nalazio u Knez Mihailovoj ulici na broju 47.

Više možete pročitati na: novaekonomija.rs

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar