LC WAIKIKI – OD SADA I ONLINE KUPOVINA U SRBIJI

0

LC WAIKIKI ONLINE – Sve koji vole da kupuju u radnjama LC Waikiki obradovaće vest da je od sada dostupna i online kupovina u Srbiji.

Asortiman ovog brenda dostupan je za naše područje na sajtu lcw.com, a cena isporuke odnosno dostave je 250 dinara za porudžbine ukupne vrednosti ispod 2.200 dinara. Za porudžbine preko ovog iznosa, isporuka je besplatna. Cene su iste kao u radnji, a odeću je moguće zameniti u blio kojoj LC Waikiki prodavnici uz račun. Porudžbine bi trebale biti isporučene lokalnoj kompaniji za dostavu u roku od pet (5) radna dana.

KADA JE BLACK FRIDAY 2020?

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar