JEDNA OD OSNOVNIH NAMIRNICA DVA PUTA POSKUPELA ZA MESEC DANA

0

Od početka oktobra, cena suncokretovog ulja koje se u Srbiji najviše kupuje, skočila je za 10 do 13%. Prvo poskupljenje je bilo početkom oktobra, a drugo početkom tekućeg meseca.

Jedan litar suncokretovog ulja sada košta između 145 i 160 dinara, dok su jeftinija ulja pod oznakom trgovinskog lanca, za šta treba izdvojiti od 130 do 140 dinara.

NOVI PROPISI – JAJA U MARKETIMA NEĆE STAJATI U FRIŽIDERU

Kako ističu iz Privredne komore Srbije poskupljenje je posledica rasta cene sirovine do kojeg je došlo zbog lošijeg prinosa suncikreta. Berzanska cena suncokreta je skočila za 25% u odnosu na 2019. godinu, a kako se ističe naše tržište je i dalje stabilo i ima dovoljno zaliha i ulja i suncokreta.

KADA JE BLACK FRIDAY 2020?

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONA

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar