IKEA – ŠTA JE „TO JE ŠTO JE“ ODELJENJE?

0

Desetog avgusta robna kuća IKEA u Beogradu napunila je dve godine, a pored osnovnih odeljenja gde možete pronaći svaku sitnicu za vaš dom, mnogi ne znaju da postoji odeljenje To je što je.

U pitanju je mesto gde, po njihovim rečima, proizvodi dobijaju drugu šansu. Zapravo su tu proizvodi iz izložbenog prostora, sastavljeni, poslednji komadi određenog artikla, proizvodi koje su kupci vratili zbog toga što su se kupci predomislili ili imaju neko manje oštećenje, poput ogrebotina. Na ovom odeljenju predmeti su na popusti i do 80%.

Ponuda na ovom odeljenju svakodnevno se menja, a svake srede na kasi se odobrava dodatnih 10% na kupovine sa ovog odeljenja ukoliko ste učlanjeni u IKEA Family program.

Artikle kupljene na odeljenju To je što je možete vratiti isključivo u slučaju nedostatka unutar garancije ili kvaliteta, a zbog promene mišljenja vraćanje robe nije omogućeno. Ukoliko ne možete da prevezete neki sastavljeni proizvod, dobijate alat i prostor u IKEA robnoj kući da rastavite proizvod pre nego što ga odnesete.

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar