50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

DANAS SE OTVARAJU PIJACE, ALI SA NEKOLIKO BITNIH IZMENA

0

Kao jedna od novina u vanrednom stanju je i otvaranje svih pijaca od srede, 22. aprila, osim za sada Palilulske pijace i Starog Merkatora. Za ove dve pijace otvaranje je planirano od ponedeljka, 27. aprila.

Radno vreme pijaca biće od 7.00 do 15.00, osim kada je na snazi policijski čas. Svi prodavci i kupci moraće da nose zaštitne maske i da drže odstojanje od najmanje dva metra. Radiće svaka druga tezga i moći će odrđen broj ljudi da uđe.

Velika izmena biće i to što će svaka tezga biti zaštićena providnom folijom, pa kupci neće moći da biraju voće i povrće i dodiruju proizvode na tezgama pre kupovine.

Povezano:

SVE NOVE MERE VLADE SRBIJE NA JEDNOM MESTU

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONA

50spinova-baneri-AFF-NOVO-300x250Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar