DANAS SE ODRŽAVA JUBILARNA 20. NOĆ KNJIGE

0

Danas se održava 20. regionalna manifestacija Noć knjige u svim knjižarama Delfi-ja i u Laguninim klubovima čitalaca. Popusti se odobravaju i za online kupovinu, a Noć knjige i ove godine traje od 17h do ponoći.

Popusti

Na kupovinu Laguninih izdanja očekuju vas sledeći popusti:

  • za jednu knjigu 25%
  • za dve knjige 30%
  • za tri knjge 35%
  • za četiri i više knjiga 40%

Ukoliko na sajtovima Lagune ili Delfija kupite knjige u vrednosti većoj od 2000 dinara, na teritoriji Srbije one će vam biti dostavljene besplatno. Rok za isporuku biće 5 dana.

DexyCo odobrava popust od 30% na Disney knjige i na vodiče za najpopularnije igrice (Minecraft, Fortnite…). 

Strana izdanja i gift asortiman će biti sniženi 20%.

Što se drugih domaćih izdavača tiče, cene će biti snižene do 20% i to za izdavače: Agape knjiga, Agora, Akia Mali Princ, Arete, Arhipelag, Clio, Čarobna knjiga, Darkwood, Data status, Dereta, Evro book, Finesa, Ganeša, Geopoetika, Globosino, Heliks, Hipatia, IK Filip Višnjić, IK Sezam Book, Izdavačka kuća Strahor, JRJ, Karupović, Kontrast izdavaštvo, Kosmos izdavaštvo, Kreativni centar, Leo commerce, Lom, Makart (Booka i Paladin), Miba books, Mladinska knjiga, NID Kompanija Novosti, Orfelin izdavaštvo, Paideia, Partenon, Pčelica izdavaštvo, Plato izdavaštvo, Propolis books, Psihopolis, Samizdat doo, Službeni glasnik, Solaris, Srpska reč, Sun promo , Urban Reads, Valera, Verba, Vukotić media, Vulkan izdavaštvo, Zadužbina Vladeta Jerotić.

U Beogradu, u knjižari Borislav Pekić u Knez Mihailovoj 48, kompanija GameS odobrava 20% popusta na sve igre i prateću opremu (osim za konzole, prepaid kartice i artikle koji su na akciji), a Dallas Records 5% popusta na diskove i vinile koji nisu na akciji.

Članski popust se ne sabira sa popustima odobrenim tokom Noći knjiga.

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar