ČETIRI ŠOPING NOVINE U BEOGRADU ZA 2019. GODINU

0

Za sve ljubitelje šopinga i novina u Beogradu nas ove godine, shodno najavama, očekuje nekoliko zanimljivih otvaranja.

Šoping centar Ada Mall

Gradnja šoping centra Ada Mall i dalje traje i, ukoliko sve bude išlo po redu, očekuje se otvaranje sredinom 2019. godine. Prvobitno je rečeno da će kraj radova biti krajem 2018. godine, ali su oni produženi. Šoping centar će se prostirati na pet nivoa komercijalnog prostora i tri nivoa podzemnog parkinga. Još jedna novina biće pešačka pasarela koja će tržni centar povezivati sa autobuskom stanicom u Radničkoj u smeru ka gradu.

Starbucks 

Prva Starbucks kafeterija u Srbiji otvara se upravo u Beogradu, a po najavi to će biti već u martu ove godine. Otvaranje je palnirano u okviru Rajićeva šoping centra u centru Beograda, a ovo će ujedino i biti jedina Starbucks kafeterija na prostorima bivše Jugoslavije.

Decathlon

Ljubitelje sporta posebno je obradovala ova vest da se planira otvaranje jednog od najvećih lanaca sportske opreme Decathlon. Tu će moći da se kupi oprema za preko 70 sportskih aktivnosti, ako i odeća i obuća.

Otvaranje je planirano u Big Fashion parku, odnosno pored Big Fashion tržnog centra u Višnjičkoj ulici.

Novi modni brendovi

Otvaranjem Ada Mall-a u Beograd stiže i nekoliko svetskih brendova, između ostalih i Forever 21. Upravo je Forever 21 jedan od najpopularnijih brendova u svetu, inače američka kompanija, sa pristupačnim cenama.

izvor: Timp.rs

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar