AVA SHOPPING PARK – IKEA GRADI NOVI TRŽNI CENTAR

0

AVA SHOPPING PARK – Kako je saopšteno iz kompanije Ikea, nedavno su završeni pripremni radovi za početak izgradnje trgovačkog centra na otvorenom, koji će se nalaziti odmah pored robne kuće Ikea u Bubanj potoku. U pitanju je investicija vrednosti oko 50 miliona evra, planirano je da se ovde zaposli 400 ljudi, a kamen temeljac bi trebao biti postavljen početkom 2021. godine.

Glavni menadžer projekta je naveo da je potpisan ugovor sa IT Tel&Vila Grad, domaćom firmom koja će na ovom projektu angažovati oko 800 radnika, a ujedno će biti i glavni izvođač radova.

Ava Shopping Park će se prostirati na oko 30.000 m2 gde će se u nekoliko maloprodajnih objekata nalaziti poznati svetski brendovi iz sveta mode, sporta i tehnike. U saopštenju se dodajeda će novi kompleks biti povezan sa autoputem.

TRI NOVA LIDL MARKETA U BEOGRADU
NOVI IKEA OBJEKTI – USKORO RADOVI NA BUBANJ POTOKU?

Izvor: InStore

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONA


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar