32. MEĐUNARODNI SAJAM SPORTSKE OPREME EXPO-ZIM

0

Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, Expo-zim 2017, počinje danas i trajaće do 10. decembra, u hali 4 Beogradskog sajma. Najavljeno je učešće više od 50 izlagača, uvoznika, proizvođača, distributera i servisera zimske sportske i rekreativne opreme, zastupnika vrhunskih svetskih brendova, zimskih turističkih centara i skijališta, vodećih turističkih agencija, hotela, odmarališta i promotera poznatih i popularnih turističkih destinacija i sadržaja. Poizvođači odeće i sportske opreme najavljuju, ekskluzivne sajamske popuste od 10 do 50 odsto. Prvi put na našem tržištu biće predstavljena ski robna marka Descente, dok će brend Alpina biti ponovo dostupana ljubiteljima zimske opreme.

Turističke agencije, zimski turistički centri i skijališta pripremaju posebne popuste na svoje usluge, a posebno se ističu popusti na usluge ski-pasova. Skijališta Srbije su najavila popust za posetioce sajma od 10 odsto na ski-karte za Kopaonik, Tornik i Staru planinu,

Kao i svake godine posetioci će biti u prilici da na Expo-zim-u  prodaju, razmene, repariraju ili servisiraju polovnu zimsku sportsku opremu.

Asocijacija Sport za sve, suorganizator manifestacije, organizovaće predavanja, izložbe i kvizove o poznavanju zimskih sportova. Takođe se očekuje i učešće velikog broja klubova, saveza i udruženja iz svih zemalja regiona.

Radno vreme ovog sajma biće  od 10 do 20 časova, a pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, dok se parking naplaćuje 100 dinara po satu.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar