3. WOMEN’S FEST U DELTA CITY-U

0

Danas u tržnom centu Delta City počinje dvodnevni 3. Women’s Fest, koji organizuje marketinška agencija Event 1to1. Slogan pod kojim će se održati manifestacija je My Choice. Moderne i uspešne poslovne žene današnjice koje znaju šta žele, a pri tom imaju i mogućnost izbora, sigurno će se ovde pronaći, ali i sve one žene koje žele da nauče kako da napreduju i spremne su da čuju korisne savete. Na jednom mestu dame mogu dobiti odgovore na sva pitanja u vezi sa lepotom, zdravljem, make up-om, estetskom medicinom i ostalim uvek zanimljivim ženskim temama. Tu su još i astrolog i numerolog, što će mnoge žene posebno obradovati.

Dame mogu da dobiju i besplatnu šminku ili frizuru, ali i da učestvuju u nagradnim igrama i drugim aktivnostima. Osim korisnih saveta, dame će dobiti i popuste, a oko 30 izlagača će predstaviti poznate brendove.

3. Women’s Fest se održava danas i sutra od 10 do 22h u atrijumu Delta City-ja i ova manifestacija čeka sve zainteresovane pripadnice lepšeg pola da je posete. Ulaz je slobodan.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar