SKOČIO PADOBRANOM SA NAJVIŠE ZGRADE NA NOVOM BEOGRADU (VIDEO)

0

SKOČIO PADOBRANOM SA NAJVIŠE ZGRADE – Na društvenim mrežama se nedavno pojavio snimak jednog avanturiste iz glavnog grada koji je rešio da padobranom skoči sa najviše zgrade na Novom Beogradu koja je tek nedavno dostigla svoju punu visinu.

U pitanju je kula West 65 visine 155 metara, na kojoj su u toku završni radovi. Jedan sugrađanin se popeo na sam vrh zgrade, a zatim skočio sa visine od 40 spratova. Pad odnosno let je trajao desetak sekundi, nakon čega je završio u Bulevaru heroja sa Košara. Kako je sve to izgledalo, pogledajte na snimku ispod.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

POGLEDAJTE PREDLOG KAKO BI MOGLE DA IZGLEDAJU NOVE NOVČANICE DINARA (FOTO)

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar